Laadruimtebeveiliging

Inbraak in bestelbussen is een groot probleem voor ondernemers. Je verliest namelijk niet alleen je waardevolle spullen, maar ook omzet doordat je je werk tijdelijk niet kunt uitvoeren. Het is dan ook niet zonder reden dat verzekeraars steeds vaker laadruimtebeveiliging adviseren of zelfs eisen.

Hoe werkt laadruimtebeveiliging?

Bij het beveiligen van de laadruimte wordt er een mechanisch slot op de wand tussen de laadruimte en de bestuurderscabine bevestigd. Het slot is vanuit de bestuurderscabine te bedienen. De werking van het slot verschilt per merk. Bij Busbeveiligers werken we met sloten van de merken Bearlock Van-Lock en Carbolt.

Bearlock Van-Lock laadruimtebeveiliging

Het Bearlock Van-Lock slot is ontwikkeld volgens het NRK-FK principe. Ook wel het fietsslot principe genoemd. Je kunt de sleutel daardoor alleen uit het slot halen als het op slot zit. Zo ben je er zeker van dat je de laadruimte veilig hebt achtergelaten als je de sleutel in je hand hebt.

Het slot is voor vrijwel alle merken en uitvoeringen bestelbussen op maat leverbaar. Daardoor kan het slot op de montagepunten gemonteerd worden die vanuit de fabriek in de bestelbus aanwezig zijn. Esthetisch is het dus een mooie oplossing om de laadruimte te beveiligen. Bovendien is het slot in vergelijking met andere merken kwalitatief gezien superieur.

Goed om te weten: wanneer je ervoor kiest om naast de laadruimte ook een slot op je versnellingsbak en/of motorkap te laten monteren, profiteer je van een aantrekkelijke korting.

Bestelbus met Van Lock laadruimtebeveiliging
Carbolt Laadruimtebeveiliging

Carbolt laadruimtebeveiliging

De sloten van Carbolt zijn betrouwbaar, aantrekkelijk geprijsd en van goede kwaliteit. Ze werken met een drukknop die je met een sleutel kunt ontgrendelen.

Net zoals bij Bearlock Van-Lock zijn de sloten van Carbolt voor alle merken en uitvoeringen bestelbussen geschikt. Echter, sloten van Carbolt zijn universeel, waardoor er bij de montage enkele nieuwe montagepunten gemaakt moeten worden.

Busbeveiligers is de grootste dealer in Nederland van Carbolt sloten. We hebben daardoor veel ervaring met het correct en op nette wijze monteren van de producten.

Neem contact op voor advies

Wil je meer informatie over laadruimtebeveiliging of advies over wat de beste oplossing is om jouw bestelbus te beveiligen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

EEN GEMIDDELDE INBRAAK DUURT SLECHTS 30 SECONDEN
WIJ MONTEREN OOK OP LOCATIE
85% KIEST PAS VOOR BEVEILIGING NA EEN INBRAAK