Bearlock motorkapslot voor campers (T5, T6 en T6.1)

Vanuit de fabriek worden campers uitgerust met een motorkapslot dat eenvoudig is open te breken. Helaas weten dieven dat en komt diefstal van waardevolle onderdelen die zich onder de motorkap bevinden (zoals de accu) vaak voor.

Bovendien is het soms mogelijk om de camper in zijn vrij te zetten, zonder dat dieven daarvoor in de bestuurderscabine moeten komen. Weg is je geliefde camper. Door te investeren in een Bearlock motorkapslot voor campers kun je een hoop ellende voorkomen.

Hoe werkt een Bearlock motorkapslot voor campers?

Het Bearlock motorkapslot voor campers fungeert als een extra slot naast het slot dat vanuit de fabriek is gemonteerd. Als het standaardslot is opengebroken voorkomt het Bearlock motorkapslot het verder openen van de motorkap.

De installatie van het motorkapslot vereist geen boorwerk. Het slot wordt namelijk op de originele montagepunten gemonteerd. Na de montage zie je alleen vlak naast de pedalen een klein slot zitten. Met een sleutel zet je het motorkapslot op slot.

Net zoals bij een fietsslot kun je de sleutel alleen verwijderen als het slot daadwerkelijk op slot zit. Een fijne extra check waarmee je weet dat het slot daadwerkelijk op slot zit als de sleutel in je broekzak zit.

Camper beveiligen met een motorkapslot

Officieel Bearlock inbouwspecialist

Busbeveiligers is sinds 2012 officieel Bearlock inbouwspecialist. Daardoor kunnen wij je de garantie geven dat het motorkapslot op de juiste manier wordt geïnstalleerd en ontvang je een inbouwgarantiebewijs dat je bij je verzekeraar kunt indienen.

Steeds meer verzekeraars eisen namelijk goede camperbeveiliging voordat ze overgaan tot acceptatie. Bovendien geven verzekeraars soms een korting op de premie als je jouw camper hebt beveiligd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Bearlock motorkapslot of vraag vrijblijvend een offerte aan. Goed om te weten: montage op locatie is mogelijk.

Van aanvraag tot montage

1. Aanvraag indienen

Vraag eenvoudig online een offerte aan voor het motorkapslot of neem contact met ons op voor meer informatie.

2. Offerte uitbrengen

Omdat het inbouwen van het motorkapslot per camper verschilt, ontvang je een offerte op maat. Bij akkoord op de offerte plannen we de montage in.

3. Montage en demonstratie

Nadat de montage is afgerond (op locatie of in onze werkplaats) geven we je een demonstratie over hoe je het slot kunt bedienen en helpen we je met het papierwerk voor de verzekeraar.

Wat kost een motorkapslot voor campers?

De prijs voor het motorkapslot verschilt per type camper, de vanafprijs is € 689,- inclusief btw en montage bij ons in de werkplaats.

Het motorkapslot is onderhoudsvrij. Het gaat dus om een eenmalige investering om de beveiliging van je camper flink te verbeteren.

Tip: combineer met versnellingsbakslot

Veel van onze klanten combineren de aanschaf van het motorkapslot met een versnellingsbakslot. Als je het versnellingsbakslot op slot zet is schakelen vanuit de bestuurderscabine niet mogelijk. Met de combinatie van een motorkapslot en versnellingsbakslot maak je het dieven dus bijzonder lastig om er met je camper vandoor te gaan.

Als je de twee sloten tegelijkertijd laat inbouwen geven we je een korting op de totaalprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het motorkapslot in combinatie met het versnellingsbakslot. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen voor het motorkapslot een offerte aan te vragen.

✓ Integrale TÜV goedkeuring   ✓ ISO 9001 kwaliteitsnormering   ✓ NRK-FK principe (Benelux norm)   ✓ 10 jaar exclusieve garantie   ✓ Géén abonnementskosten   ✓ Géén herkeuringen & onderhoud   ✓ Beveiligt PREVENTIEF   ✓ Veel modellen beschikken over een SCM/KIWA certificering   ✓ Aanbevolen door verzekeraars