Carbolt 103 Laadruimtebeveiliging

Met één druk op de knop alle deuren van je laadruimte beveiligd! Het kan met de laadruimtebeveiliging van Carbolt. Dit systeem is beschikbaar voor iedere bus, ongeacht welke uitvoering. In tegenstelling tot vele andere sloten werkt de Carbolt 103 van binnenuit. Geen gaten in het plaatwerk dus!

BEVEILIGEN VANAF DE DRAGENDE DELEN VAN DE CARROSSERIE

Bus vriendelijk beveiligen noemen wij het wel eens gekscherend. Het idee achter dit systeem was een laadruimtebeveiliging ontwikkelen die in twee opzichten prijsvriendelijk is. Enerzijds moet de aanschaf voor iedere ondernemer te betalen zijn en anderzijds moet een installatie geen grote gevolgen hebben op de restwaarde van de bus. Gaten boren van binnen naar buiten was uitgesloten dus.

Wat dit systeem uniek maakt is dat het vanuit de laadruimte werkt. Alle componenten zitten op de dragende delen in de laadruimte gemonteerd. De bediening bevindt zich op de tussenwand en is voorzien van een speciaal cilinderslot.

Het systeem is stand-alone en werkt dus los van de bestaande sloten welke gevoelig zijn voor inbraak middels Jamming of Relay Attack.

Carbolt en de Busbeveiligers

Al sinds 2012 monteren wij dagelijks de laadruimtebeveiliging van Carbolt. We zijn vanaf het begin nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het systeem en nog steeds verzinnen wij binnen het gamma van Carbolt oplossingen om een installatie nog beter te maken. De laadruimtebeveiliging kunnen wij monteren in onze werkplaats en op locatie.

HOE WERKT HET?

Dit beveiligingssysteem bestaat uit twee verschillende sloten met elk hun eigen unieke eigenschap. We beschikken over een zogenaamd “haakslot” en een “penslot” De juiste combinatie van deze twee zorgt voor een complete en zeer degelijke laadruimtebeveiliging in uw bus. Alle sloten worden naast gemonteerd met speciale schroeven ook gelijmd met speciale 2 componenten staal-lijm.

Op de tussenwand, die de laadruimte van het bestuurdersgedeelte scheidt, monteren we de centrale bediening. Deze wordt nog eens extra geborgd zodat losschroeven onmogelijk is. In deze bediening bevindt zich een uniek cilinderslot welke tegen uitboren beveiligd is. Iedere cilinder beschikt over een eigen unieke sleutel met een inscriptie die het eventueel nabestellen van sleutels mogelijk maakt. Standaard worden er twee sleutels meegeleverd.

PENSLOT

Veel bussen kunnen extra uitgevoerd worden met een penslot wat op het systeem aangesloten kan worden. Dit penslot verbindt de eerst opengaande achterdeur met de bodem of met de andere achterdeur. In hoge bussen monteren we dit penslot standaard.

✓ De laadruimtebeveiliging van Carbolt is volledig mechanisch, dit maakt het systeem uiterst betrouwbaar en weerbaar ✓ Garantie zolang de bus in jouw bezit is ✓ Unieke tweestaps montage (schroeven & lijmen) ✓ Weinig onderhoud ✓ Onzichtbaar ✓ Behoud van de restwaarde van het voertuig ✓ Registratie op basis van kenteken of meldcode

Previous
Next