Over Busbeveiligers

Het begin

Al vanaf het begin in 2012 was onze doelstelling “kwaliteit”. Een doelstelling die we al 20 volhouden als we de jaren meerekenen die we actief zijn geweest in de wereld van autoschade. Andere belangrijke factoren uit het schadeherstel vak hebben meegekregen zijn “snelheid” en “lange termijn denken”. Gezien het feit het risico op een tweede inbraak groot is zijn wij ingericht op snel handelen na een inbraak of diefstal. Uiteraard kunt u het beter voor wezen door preventief maatregelen te nemen en uw bus(sen) te laten beveiligen. Met lange termijn denken bedoelen we dat een product wat we nu installeren over 10 jaar bij intensief gebruik nog moet feilloos moet werken.

Onze werkwijze

Ieder bedrijf of organisatie is anders. Tevens is ook iedere oplossing weer anders. Wij geloven in branchegerelateerd beveiligen. De ene branche loopt nu eenmaal meer risico op een bepaalde vorm van criminaliteit dan de andere. Sinds onze oprichting in 2012 zijn we actief gaan bijhouden welke incidenten zich het meest voordoen bij welke branche. Alleen op deze manier kunnen wij u het beste adviseren over de mogelijke oplossingen.

Ons team

Busbeveiligers draait volledig op haar team en daar zijn we trots op. Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van techneuten, bedrijfswagen-specialisten en praktische alleskunners.

Bij ons is iedere monteur ook adviseur. Onze monteurs komen het meeste bij onze klanten en weten dus ook als geen ander waar onze klanten behoefte aan hebben. Op deze manier wordt u voorzien van uitstekend advies en een passende oplossing. Wij zetten een stap extra, denken actief mee en staan altijd voor u klaar.

Met onze gevarieerde club enthousiastelingen regelen we alles; van de aanvraag tot de uiteindelijke uitvoer op locatie of in onze werkplaats. Na de installatie houd de service niet op. Op de meeste oplossingen bieden wij 4 jaar garantie!

Ons einddoel? Een all inclusive oplossing bieden dat uw wensen overtreft en waar u op kunt vertrouwen.