Over Busbeveiligers

Busbeveiligers is gespecialiseerd in het mechanisch (met sloten) beveiligen van bestelbussen en campers. We werken alleen met sloten van de beste merken, zoals Bearlock en Carbolt. Daardoor is de kans op diefstal of inbraakschade aan jouw voertuig zo klein mogelijk. Dat geeft een veilig gevoel!

Maatwerkoplossingen voor iedere branche

Sinds onze oprichting in 2012 zijn we gaan bijhouden in welke branche welke soort incidenten het meest voorkomen. We kwamen al snel tot de conclusie dat het risico op diefstal van en inbraakschade aan bedrijfsbussen in iedere branche anders is.

Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan. Met de juiste combinatie van sloten zorgen we niet alleen voor een goede beveiliging, maar ook voor financieel voordeel. Diverse verzekeraars geven namelijk een korting op de premie als je jouw voertuig goed beveiligd hebt.

Service staat voorop

Wij willen ervoor zorgen dat je geen omkijken hebt naar het beveiligen van je bus of camper. Daarom is montage bij jou op locatie een standaardservice van ons. Bij regen, kou of sneeuw is het noodzakelijk dat we de montage in een binnenruimte kunnen uitvoeren.

Is dat niet mogelijk? Of geef je er bij voorbaat de voorkeur aan om de sloten in onze werkplaats te laten monteren? Geen probleem, je bent van harte welkom. Tijdens de montage kun je in onze wachtruimte comfortabel ontspannen met een speelautomaat, zitbank en bar. Wachten was nog nooit zo leuk!

Ons team

Ons team bestaat uit professioneels zoals techneuten, bedrijfswagenspecialisten en praktische alleskunners. Bovendien is iedere monteur ook adviseur. Het maakt dus niet uit wie jouw voertuig beveiligd. Je kunt rekenen op een vakkundig advies en dat de montage van de sloten op een correcte wijze wordt uitgevoerd.