Bestelbus beveiliging

Voor het beveiligen van bestelbussen gebruiken we alleen sloten van topmerken, zoals Bearlock en Carbolt. Bekijk het onderstaande overzicht voor alle soorten bestelbus beveiligingen of neem contact met ons op voor advies.

Bearlock motorkapslot

De standaard aanwezige motorkapvergrendeling van bestelbussen is eenvoudig open te breken. Om de waardevolle onderdelen die zich onder de motorkap bevinden goed te beveiligen is het motorkapslot van Bearlock een uitstekende oplossing.

Bearlock Van-Lock

Met een Van-Lock slot van Bearlock beveilig je de laadruimte op een esthetisch verantwoorde manier. Het slot wordt namelijk op de al aanwezige montagepunten in de laadruimte gemonteerd. Het slot is vanuit de bestuurderscabine te bedienen.

Carbolt laadruimtebeveiliging

Sloten van Carbolt hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. In tegensteling tot het Bearlock Van-Lock slot zijn de sloten van Carbolt universeel. Daardoor moeten er bij de montage enkele nieuwe montagepunten voor het slot gemaakt worden.

Bearlock versnellingsbakslot

Een Bearlock versnellingsbakslot is hét preventiemiddel om diefstal van je bestelbus te voorkomen en is voor vrijwel ieder type bestelbus leverbaar. Het slot zet de versnellingspook op slot, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. Een versnellingsbakslot is hierdoor een zeer effectieve manier om je bestelbus te beveiligen.

OBD beveiliging

Via het OBD systeem kunnen inbrekers de software van je bestelbus uitlezen en nieuwe sleutels inleren. Met een OBD slot beveilig je de OBD stekker, zodat inbrekers kansloos zijn. Het OBD slot is toe te passen op de Volkswagen T5, T6, T6.1 en Crafter, de MAN TGE bedrijfswagen, Fiat Ducato, Peugot Boxer en de Citroën Jumper.

Autokluizen

Een autokluis is een handig middel om waardevolle spullen, zoals geld, een tablet, paspoort of verzekeringsdocumenten, in op te bergen. De kluis kan onder de stoel of in de laadruimte worden gemonteerd. Naast bedrijven, maken veel VvE beheerders en woningbouwverenigingen gebruik van onze kluizen.

Vrijblijvend advies of een offerte ontvangen?

Heb je behoefte aan advies over bestelbus beveiliging? Of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op.