Van Lock Laadruimtebeveiliging

Steeds vaker hebben dieven het alleen op uw materialen gemunt. BearLock, reeds meer dan 35 jaar actief met het ontwikkelen van anti-diefstal sloten, heeft de afgelopen jaren een laadruimtebeveiliging ontwikkeld welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het systeem is esthetisch ontworpen en wordt volledig geïntegreerd door ons ingebouwd.

Gemonteerd op de origineel aanwezige montagepunten

De laadruimtebeveiliging van BearLock wordt overwegend gemonteerd op de montagepunten die origineel vanuit de fabriek aanwezig zijn in de laadruimte. Dit maakt het systeem esthetische verantwoord en uiterst sterk. Eenmaal gemonteerd is het systeem bijna onzichtbaar in de laadruimte.

De bediening bevindt zich net als bij de Carbolt 103 op de tussenwand en bestaat uit een slot, ontwikkeld volgens het NRK-FK (ook wel fietsslot) principe. De sleutel kan er alleen uit als je laadruimte op slot is. Dit is meteen een reminder zodat je het niet kunt vergeten. Heb je de sleutel in de hand dan weet je dat je laadruimte afgesloten is.

VanLock Laadruimtebeveiliging

Van Lock en de Busbeveiligers

Als Bearlock dealer zijn wij vanaf dag 1 installateur van de Bearlock Van Lock laadruimtebeveiliging. Ook de Van Lock kunnen wij op locatie installeren alsmede in onze werkplaats te Waddinxveen.

HOE WERKT HET?


Het eenvoudige gebruik van de Van Lock maakt het een zeer prettig en betrouwbaar systeem. Net als de Carbolt 103 is de Van Lock mechanisch, alleen het optionele penslot is elektronisch.

In de laadruimte worden op verschillende plekken metalen componenten geplaatst met een 12mm dikke stalen pen. Deze pen houd in een gesloten toestand de deur tegen bij een inbraakpoging. De sloten worden indien mogelijk op de origineel aanwezige montagepunten gemonteerd. Als dit niet mogelijk is dan gebruiken we high torque blindklinkmoeren om de montage zeer stevig en weerbaar te maken.

Alle sloten worden aangesloten op de centrale bediening op de tussenwand middels mechanisch kabels. De centrale bediening wordt geborgd en is voorzien van het unieke EXCELLENT slot met NRK-FK. Dit houdt in dat de sleutel er alleen uit kan wanneer het systeem op slot zit.

PENSLOT


Optioneel is voor veel bussen tevens een penslot, op basis van een servomotor, beschikbaar. Dit penslot wordt elektronisch aangestuurd via een switch in het mechanische slot. Het penslot wordt afhankelijk van het voertuig in de achterdeur of op de achterdeur gemonteerd.

✓ Geïntegreerd en inwendig systeem ✓ Het gehele systeem wordt bediend via één slot & sleutel ✓ Esthetisch ontworpen: ontsiert uw bedrijfsauto niet ✓ Behoud van de restwaarde ✓ Slotmechanisme verwerkt in interieur, geen uitstekende delen ✓ Wij kunnen u tevens het ultieme gemak aanbieden van “BearLock one-stop safety”. Dit is een combinatie van meerdere producten op één sleutel