Bearlock ladeslot voor campers

De opberglade onder de (slaap)bank in de Volkswagen California T5, T6 en T6.1 wordt vanuit de fabriek zonder slot geleverd. Zonde, want de stalen lade is de ideale plek om waardevolle spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, telefoon, cash geld of camera.

Daarom heeft Bearlock een compact slot voor de lade ontwikkeld, zodat je je waardevolle spullen veilig en uit het zicht in je camper kunt achterlaten.

Hoe werkt het ladeslot?

Het gebruik van het ladeslot is heel eenvoudig: je draait de sleutel om zodat de lade op slot zit en haalt de sleutel eruit. In tegenstelling tot andere sloten van Bearlock is het bij het ladeslot mogelijk om de sleutel ook te verwijderen als de lade niet op slot zit. Hier is bewust voor gekozen, zodat de uitstekende sleutel geen schade of letsel kan veroorzaken.

Busbeveiligers is officieel Bearlock dealer

Busbeveiligers is sinds 2012 officieel dealer van Bearlock sloten. Je krijgt daardoor de garantie dat het ladeslot op correcte wijze wordt ingebouwd. Na de montage ontvang je een inbouwgarantiebewijs zodat je er zeker van kunt zijn dat er een officieel Bearlock slot is gemonteerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Het is mogelijk om het slot op locatie te monteren, bekijk hier onze installatieservice.

Bearlock ladeslot met andere sloten combineren

Veel campereigenaren kiezen ervoor om de montage van het ladeslot te combineren met de montage van andere Bearlock sloten. Bijvoorbeeld met een:

  • Versnellingsbakslot, waarmee je de versnellingspook blokkeert
  • Motorkapslot, waarmee je waardevolle onderdelen onder de motorkap tegen diefstal beschermd
  • OBD slot, waarmee je de OBD stekker beveiligd zodat hackers geen nieuwe autosleutels kunnen inleren

Door de verschillende sloten te installeren maak je het inbrekers lastiger om je spullen te stelen of om er met je camper vandoor te gaan.

Goed om te weten: indien gewenst kunnen we één sleutelcode gebruiken voor alle sloten. Ook als je al eerder sloten hebt geïnstalleerd. Dat scheelt weer in de omvang van je sleutelbos. Uiteraard is het combineren van sloten niet verplicht en installeren we ook alleen het ladeslot als je dat wilt.