Montageservice voor bedrijfswagendealers

Bestelbussen worden helaas vaak gestolen. Ook komt het regelmatig voor dat de laadruimte wordt opengebroken en de waardevolle lading wordt buitgemaakt. Als bedrijfswagendealer ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor je klanten als dit hen overkomt en wordt er van je verwacht dat je hulp biedt.

Daarnaast komt het steeds vaker voor dat mensen proactief hun bus willen beveiligen, nog voordat je de bus aan hen uitlevert.

Redenen genoeg dus om als bedrijfswagendealer een montageservice aan te bieden voor het mechanisch beveiligen van bestelbussen. Busbeveiligers kan je hierin ontzorgen. We monteren de sloten bij jou in de garage. En als het nodig is zelfs op locatie bij jouw klant.

Bestelbus beveiligen met een versnellingsbakslot

De voordelen voor jou

  • Je ontvangt een aantrekkelijke marge op onze prijs. Afhankelijk van het aantal te beveiligen bussen is er een staffelkorting mogelijk.
  • Je verliest geen waardevolle tijd aan klanten waarvan de bestelbus is gestolen of de laadruimte is leeggehaald.
  • Wij geven jouw klanten levenslange garantie op de sloten zolang ze de bus in hun bezit hebben.
  • Met de montageservice onderscheid je jezelf ten opzichte van andere dealers die de service niet bieden.
  • We bieden een hoge servicegraad. De meeste aanvragen handelen we binnen één werkdag af, zodat het ongemak voor jouw klanten minimaal is.
  • Busbeveiligers is geautoriseerd dealer van de topmerken Bearlock en Carbolt. Bovendien hebben we 10+ jaar ervaring met het mechanisch beveiligen van bussen. Je kunt er dus zeker van zijn dat we de sloten op correcte wijze monteren.
  • Doordat we alleen met sloten van topmerken werken kun je erop vertrouwen dat de bussen van jouw klanten de beste mechanische beveiliging krijgen. Dat geeft een goed gevoel.
  • Door onze ruime ervaring met het beveiligen van bussen kunnen we de sloten snel en vakkundig monteren. De arbeidskosten zijn daardoor lager dan het standaard werkplaatstarief van concurrenten.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze montageservice voor bedrijfswagendealers of direct de samenwerking starten? Neem contact met ons op.

Deze sloten kunnen wij monteren

Bearlock motorkapslot

Het motorkapslot waar bestelbussen standaard mee zijn uitgerust is eenvoudig open te breken. Daarom is het raadzaam om een Bearlock motorkapslot te monteren. Met dit stevige slot voorkom je diefstal van waardevolle onderdelen, zoals de accu.

Bearlock Van-Lock

Een esthetisch verantwoorde oplossing om de laadruimte te beveiligen. Het slot wordt op de al aanwezige montagepunten gemonteerd, zodat extra gaten boren niet nodig is. De bediening van het slot wordt in de bestuurderscabine geplaatst.

Carbolt laadruimtebeveiliging

Een alternatief voor het Bearlock Van-Lock slot. Iets goedkoper, maar nog steeds met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sloten van Carbolt zijn universeel, waardoor er bij de montage enkele nieuwe montagepunten moeten worden gemaakt.

Bearlock versnellingsbakslot

Het Bearlock versnellingsbakslot is dé manier om diefstal van bestelbussen te voorkomen. Het slot blokkeert de versnellingspook, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. Voor vrijwel ieder type bestelbus is er een versnellingsbakslot leverbaar.

OBD slot

Met een OBD slot ontneem je criminelen de toegang tot de OBD stekker en kunnen ze geen sleutels inleren. Het OBD slot is te monteren op de Volkswagen T5, T6, T6.1 en Crafter. Maar ook op de MAN TGE, Fiat Ducato, Peugot Boxer en de Citroën Jumper.

Autokluizen

Een autokluis is handig om waardevolle spullen in op te bergen. De kluizen zijn niet alleen populair bij bedrijven, maar ook bij woningbouwverenigingen en VvE beheerders. We monteren de kluizen netjes uit het zicht onder de stoel of in de laadruimte.

Ook samenwerken?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de montageservice en de voordelen voor jou als bedrijfswagendealer.