Installatieservice

Om ervoor te zorgen dat je geen omkijken hebt naar het beveiligen van je bus of camper, bieden wij montage bij jou op locatie aan. Zo kun jij verder met de dagelijkse gang van zaken en zorgen wij er ondertussen voor dat jouw voertuig goed beveiligd wordt.

We hebben een netwerk van monteurs in Nederland en België zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Om ervoor te zorgen dat we ons werk goed kunnen uitvoeren hanteren we een aantal inbouwvoorwaarden.

Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat onze monteurs bij regen, kou of sneeuw de montage in een binnenruimte kunnen uitvoeren.

Werkplaats met comfortabele wachtruimte

Wanneer de montage van de sloten op locatie niet mogelijk is of niet jouw voorkeur heeft, ben je van harte welkom in onze werkplaats in Waddinxveen.

Tijdens de montage kun je in onze comfortabele wachtruimte ontspannen met onze speelautomaat, zitbank en bar. Wachten was nog nooit zo leuk!

Na de montage geven we instructies over het gebruik van de sloten en ga je goed beveiligd de weg op.

Flexibele planning

Voor montage op locatie werken wij met twee dagdelen: de ochtend en de middag. Heb je meerdere voertuigen die beveiligd moeten worden? Geen probleem. Op verzoek kunnen onze monteurs extra vroeg beginnen, zodat de bussen dezelfde dag nog klaar zijn (afhankelijk van het aantal bussen).

We beveiligen ook regelmatig complete wagenparken van bedrijven. In dat geval denken wij graag met je mee over wanneer welke bussen het beste beveiligd kunnen worden, zodat je bedrijf daar zo min mogelijk hinder aan ondervindt.

Meer weten over onze installatieservice? Neem contact met ons op.

Zonnedauw 104
2771 RR  Boskoop

info@busbeveiligers.nl