Bearlock versnellingsbakslot

Diefstal van je bestelbus kan voor jou als ondernemer grote gevolgen hebben. Naast het verlies van de bus kan je bedrijf letterlijk stil komen te staan, omdat je je werk tijdelijk niet kunt uitvoeren. Genoeg redenen dus om een Bearlock versnellingsbakslot in te laten bouwen, waarmee je de kans op diefstal verkleint.

Hoe werkt een versnellingsbakslot?

Met een versnellingsbakslot vergrendel je de versnellingspook, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. Als je de weg op gaat kun je het slot met behulp van een sleutel ontgrendelen, die je tijdens het rijden in het slot laat zitten. Je kunt de sleutel omklappen, zodat hij niet in de weg zit.

Het versnellingsbakslot is na de rit weer eenvoudig op slot te zetten. Bij handgeschakelde bestelbussen kun je het slot activeren door de versnellingspook in zijn achteruit te zetten. Heb je een automaat? Dan zet je de pook in de P-stand om het slot te activeren.

Het Bearlock versnellingsbakslot is ontwikkeld volgens het NRK-FK principe, ook wel het fietsslot principe genoemd. Dit betekent dat je de sleutel alleen uit het versnellingsbakslot kunt verwijderen als het slot ‘op slot’ zit.

Bestelbus beveiligen met een versnellingsbakslot

Dealerschap Busbeveiligers

Sinds 2012 zijn we trots dealer en inbouwspecialist van Bearlock. Je krijgt hierdoor de garantie dat het versnellingsbakslot op de juiste wijze wordt ingebouwd. Daarnaast ontvang je na de montage een inbouwgarantiebewijs. Met dit bewijs kun je bij je verzekeraar aantonen dat er een officieel Bearlock slot in je bestelbus is geplaatst. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem. Meer informatie over onze installatieservice.

Eenmalige investering en onderhoudsvrij

Een versnellingsbakslot van Bearlock is storings- en onderhoudsvrij. Het gaat dus om een eenmalige investering die veel omzetderving en ongemak kan voorkomen. Bovendien kun je de kosten verlagen door gebruik te maken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en krijg je 10 jaar garantie op het slot en de inbouw.

Bearlock versnellingsbaksloten zijn er voor vrijwel ieder type bestelbus. Wellicht interessant om te weten: je kunt de sloten ook op campers toepassen.

Wat kost het inbouwen van een versnellingsbakslot?

De kosten verschillen per type bestelbus. Daarnaast rekenen we arbeidsloon voor het inbouwen van het versnellingsbakslot. Wanneer je ervoor kiest om naast een versnellingsbakslot ook de laadruimte te beveiligen kunnen we je een scherp aanbod doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de twee sloten om een voorstel op maat te ontvangen. Uiteraard is het laadruimteslot optioneel.

Tot slot: wist je dat de meeste verzekeraars je belonen als je een versnellingsbakslot laat inbouwen? Bijvoorbeeld door het eigen risico te schrappen of door de premie te verlagen. Zo verdien je de investering deels weer terug.

✓ Integrale TÜV goedkeuring ✓ ISO 9001 kwaliteitsnormering ✓ NRK-FK principe (Benelux norm) ✓ 10 jaar exclusieve garantie ✓ Géén abonnementskosten ✓ Géén herkeuringen & onderhoud ✓ Beveiligt PREVENTIEF ✓ Veel modellen beschikken over een SCM/KIWA certificering ✓ Aanbevolen door verzekeraars