BearLock Versnellingsbakslot

Bearlock is wat ons betreft de beste mechanische beveiliging op de markt als het gaat om anti-diefstalbeveiliging voor bedrijfsauto’s. Het merk Bearlock is zeer bekend en geliefd bij verzekeraars. Ze bevelen het veelal aan omdat de doeltreffendheid sinds 1992 wel bewezen is. Daarnaast worden alle systemen door ons volledig geïntegreerd ingebouwd wat de waarden van uw bus(sen) doet behouden. Geen rigoureuze aanpassingen of sloopwerk dus.

Eenmalige investering zonder onderhoud

Een BearLock-versnellingsbakslot in NRK-FK versie, biedt u een optimale, betrouwbare en probleemloze bescherming, tegen relatief lage kosten. Een BearLock vraagt geen onderhoud en functioneert absoluut storingsvrij. De kosten kunnen per auto en uitvoering verschillen maar wegen absoluut niet op tegen de kosten die u heeft bij diefstal van uw bedrijfsauto. Daarnaast kunt u als bedrijf gebruik maken van allerlei voordelen zoals investeringsaftrek en btw teruggave.

Een Bearlock is een éénmalige investering. Er is geen onderhoud nodig en het werkt geheel storingsvrij. Na inbouw door ons krijgt u op uw versnellingsbakslot maar liefst 10 jaar garantie.

Bearlock en de Busbeveiligers

Wij zijn sinds 2012 trots dealer en inbouwspecialist van Bearlock Benelux anti-diefstal en anti-inbraaksystemen. Naast inbouwen in onze werkplaats in Waddinxveen is het ook mogelijk op locatie door ons uw beveiliging te laten inbouwen.

HOE WERKT HET?

Een Bearlock versnellingsbakslot vergrendeld de overbrenging tussen de versnellingspook en de versnellingsbak. Omdat iedere vergrendeling te omzeilen of kapot te maken is kapseld dit slot zijn eigen zwakke plek in. Nadat wij de bouten hebben vastgezet op de carrosserie en het slot uitvoerig getest hebben worden de bouten afgebroken wat de bevestiging definitief maakt. Dit alles op de origineel aanwezige montagepunten en netjes achter het dashboard van de bus.

Voor het gemak hebben we hier een versnellingsbakslot mooi rood gemaakt. Nu is goed te zien hoe robuust het is.

BearLock versnellingsbaksloten worden gefabriceerd volgens het NRK-FK (Non Removable Key / Folding Key) principe (ook wel het fietsslot principe genoemd) De sleutel is er alleen uit te halen bij een vergrendeld slot in combinatie met een inklapbare sleutel. Daarmee is BearLock uniek in zijn klasse.
De bediening is uiterst gebruiksvriendelijk. U zet het systeem op slot in de “R-stand” (achteruit) bij handgeschakelde transmissie of in “P-stand” (parking) bij bussen met een automatische versnellingsbak.

✓ Integrale TÜV goedkeuring ✓ ISO 9001 kwaliteitsnormering ✓ NRK-FK principe (Benelux norm) ✓ 10 jaar exclusieve garantie ✓ Géén abonnementskosten ✓ Géén herkeuringen & onderhoud ✓ Beveiligt PREVENTIEF ✓ Veel modellen beschikken over een SCM/KIWA certificering ✓ Aanbevolen door verzekeraars