Bearlock camperbeveiliging

Helaas zijn campers een populair doelwit van dieven. Diefstal komt daardoor vaak voor. Zowel in Nederland als in het buitenland. De meeste verzekeraars verplichten daarom om je camper goed te beveiligen.

Busbeveiligers kan je helpen met camperbeveiliging door mechanische sloten te installeren. Als officieel dealer van Bearlock sloten voor campers zorgen wij ervoor dat de sloten op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Dat geeft zekerheid en rust. Bekijk de onderstaande sloten voor camperbeveiliging of neem contact met ons op voor advies.

Versnellingsbakslot

Met het Bearlock versnellingsbakslot blokkeer je de versnellingspook waardoor het niet meer mogelijk is om vanuit de bestuurderscabine te schakelen. De kans op diefstal van je camper wordt daardoor een stuk kleiner.

Motorkapslot

De meeste campers worden vanuit de fabriek uitgerust met een motorkapslot dat eenvoudig open kan worden gebroken. Met een stevig motorkapslot zorg je voor een extra vergrendeling van de motorkap en bescherm je waardevolle onderdelen, zoals de accu.

On Board Diagnostic Security

OBD slot

Criminelen kunnen via de OBD stekker nieuwe sleutels inleren en er vervolgens met je camper vandoor gaan. Met het OBD slot blokkeer je de toegang tot de OBD stekker zodat criminelen kansloos zijn. Het is een goede aanvulling op het versnellingsbakslot.

Ladeslot

De Volkswagen California T5, T6 en T6.1 worden vanuit de fabriek van een opberglade voorzien (zonder slot) die onder de (slaap)bank zit. Met het ladeslot wordt het lastiger om de opberglade open te breken en er met je waardevolle spullen vandoor te gaan.

Combineer Bearlock sloten voor optimale camperbeveiliging

Ieder slot dat je in je camper laat installeren zorgt voor een betere camperbeveiliging, maar voor optimale beveiliging is het combineren van sloten het beste. Indien je gelijktijdig meerdere sloten aanschaft ontvang je van ons een korting, omdat we de montage dan efficiënter kunnen uitvoeren dan wanneer we voor ieder slot een aparte afspraak moeten maken.

Vrijblijvend advies of een offerte ontvangen?

Wil je meer weten over de sloten voor camperbeveiliging? Of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op.