Camper beveiliging met een Bearlock versnellingsbakslot

Door hun hoge waarde zijn campers en zelfbouwcampers gewild bij dieven. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland worden campers daardoor vaak gestolen. Het is dan ook niet voor niets dat veel verzekeraars goede camper beveiliging verplichten.

Wij kunnen u helpen om aan deze plicht te voldoen, door een Bearlock versnellingsbakslot in uw camper in te bouwen. Voor het inbouwen is geen sloopwerk nodig, waardoor de waarde van uw camper behouden blijft.

Hoe werkt een versnellingsbakslot

Een versnellingsbakslot zet de versnellingspook op slot, waardoor u hem niet meer kunt bewegen. Wanneer u gaat rijden ontgrendelt u het slot met de bijgeleverde sleutel, die u gedurende de rit laat zitten. U kunt de sleutel omklappen, zodat deze tijdens het rijden niet in de weg zit.

Na het rijden verwijdert u de sleutel weer. Dat kan alleen wanneer het versnellingsbakslot ‘op slot’ zit. Bij campers met een handgeschakelde versnellingsbak kunt u het slot activeren als u uw camper in z’n achteruit zet. Bij campers met een automatische versnellingsbak kunt u dat doen als u de pook in de parkeerstand zet.

Bij sommige campers met een automatische versnellingsbak is het inbouwen van een versnellingsbakslot niet mogelijk. In dat geval kunnen we een Bearlock stuuras-slot inbouwen, zodat uw camper alsnog goed beveiligd is.

Camperbeveiliging met behulp van een Bearlock versnellingsbakslot

Officiële Bearlock dealer

We zijn sinds 2012 officieel dealer en inbouwspecialist van Bearlock. U kunt er dus op rekenen dat we uw versnellingsbakslot op correcte wijze inbouwen. Bovendien ontvangt u na de montage een inbouwgarantiebewijs, waarmee u bij uw verzekeraar kunt aantonen dat er een officieel Bearlock slot in uw camper is ingebouwd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Goed om te weten: montage op locatie is mogelijk.

De voordelen van Bearlock camper beveiliging

Wat kost het inbouwen van een Bearlock versnellingsbakslot?

Dat verschilt per camper. De kosten hangen af van de tijd die we nodig hebben om het slot in te bouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een voorstel op maat te ontvangen.

Goed om te weten: een versnellingsbakslot in uw camper zorgt er in veel gevallen voor dat verzekeraars uw camper direct accepteren en u daarnaast belonen. Bijvoorbeeld in de vorm van een lagere premie of het schrappen van het eigen risico.

Montage op locatie is mogelijk

Voor Volkswagen California campers

Heeft u een Volkswagen California camper? Dan kunnen we u een korting aanbieden als u besluit om naast een versnellingsbakslot ook een motorkapslot in te laten bouwen. Met een motorkapslot voorkomt u dat de kostbare onderdelen, zoals een motor management-unit of accu, gestolen worden. De standaard aanwezige motorkapvergrendeling in California campers is namelijk van buitenaf eenvoudig open te breken. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Service staat bij ons voorop

We vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder ondervindt als we uw camper beveiligen. Daarom bieden wij een montageservice bij u op locatie aan. Alleen bij regen, kou of sneeuw is het noodzakelijk dat we in een binnenruimte kunnen werken.

Wanneer dat niet mogelijk is of wanneer u er de voorkeur aan geeft om uw camper in onze werkplaats te laten beveiligen, dan bent u van harte welkom bij ons bedrijfspand in Waddinxveen. We beschikken over een luxe wachtruimte met speelautomaat, zitbanken, bar en een kinderhoek. U kunt dus heerlijk ontspannen terwijl wij uw camper beveiligen.

Wilt u snel de kosten van uw Bearlock terugverdienen en meer?

Verhuur dan gratis uw camper via Camptoo en verdien gemiddeld €850,- per week!