Bearlock Motorkapslot

Bearlock Motorkapslot voor de VW T5, T6 en T6.1 bedrijfswagen of camper

De Volkswagen Transporter (T5, T6 en T6.1) is standaard uitgerust met een motorkapslot dat relatief eenvoudig is open te breken. Diefstal van waardevolle onderdelen die zich onder de motorkap bevinden (zoals de accu en de motormanagement-unit) komt dan ook vaak voor.

Bovendien is het mogelijk om, zonder in de bestuurderscabine te komen, de Transporter uit zijn versnelling te halen en op een aanhanger te laden. Weg is je bus! En ook je omzet, want je werk komt letterlijk stil te staan. Met een Bearlock motorkapslot voorkom je dat.

Goed om te weten: een Bearlock motorkapslot kan niet alleen in bedrijfsbussen gemonteerd worden, maar ook in campers die op de T5, T6 en T6.1 zijn gebaseerd.

Hoe werkt een Bearlock motorkapslot?

Het Bearlock motorkapslot wordt als extra slot gemonteerd. Als een dief het standaard slot heeft opengebroken kan hij de motorkap een klein stukje openen, waarna het Bearlock slot de motorkap blokkeert.

Het Bearlock slot wordt op de origineel aanwezige montagepunten gemonteerd, waardoor het boren van extra gaten niet nodig is. De bediening wordt vlak naast de pedalen in de bestuurderscabine geplaatst. Netjes uit het zicht.

De sleutel kan alleen worden verwijderd als het slot ‘op slot’ zit. Als je de sleutel in je hand hebt, dan weet je dus dat je motorkap is vergrendeld.

Bestelbus beveiligen met een motorkapslot

Busbeveiligers is officieel Bearlock dealer

Sinds 2012 zijn we officieel dealer en inbouwspecialist van Bearlock sloten. We geven je de garantie dat je motorkapslot op correcte wijze wordt ingebouwd. Bovendien ontvang je na montage een inbouwgarantiebewijs. Dit bewijs kun je aan je verzekeraar overleggen. Meestal wordt je bus dan sneller geaccepteerd.

Meer weten over Bearlock motorkapsloten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem. Meer informatie over onze installatieservice.

Installatie door Bearlock inbouwspecialist

Eenmalig investeren en geen onderhoud

Een Bearlock motorkapslot is onderhoudsvrij. Je hoeft dus alleen eenmalig in het slot en de montage te investeren om omzetderving en veel gedoe te voorkomen. Je kunt je investering bovendien deels terugverdienen. Veel verzekeraars geven namelijk een korting op je premie als je een Bearlock slot hebt laten inbouwen.

Daarnaast kun je gebruik maken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en geven we je 10 jaar garantie op het slot en op de inbouw.

Wat kost een motorkapslot?

De kosten van het slot hangen af van het type bus en het arbeidsloon voor het inbouwen van het slot. Vaak combineren onze klanten het motorkapslot met een versnellingsbakslot en kunnen we een scherpe prijs aanbieden.

Met een versnellingsbakslot blokkeer je de overbrenging tussen de pook en de versnellingsbak, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. Een perfecte oplossing om het dieven onmogelijk te maken om met je bus weg te rijden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een motorkapslot en een versnellingsbakslot. Uiteraard is het versnellingsbakslot optioneel en kun je ook alleen voor het motorkapslot kiezen.

✓ Integrale TÜV goedkeuring   ✓ ISO 9001 kwaliteitsnormering   ✓ NRK-FK principe (Benelux norm)   ✓ 10 jaar exclusieve garantie   ✓ Géén abonnementskosten   ✓ Géén herkeuringen & onderhoud   ✓ Beveiligt PREVENTIEF   ✓ Veel modellen beschikken over een SCM/KIWA certificering   ✓ Aanbevolen door verzekeraars