Bearlock Motorkapslot

Bearlock Motorkapslot voor de VW T5 & T6 bedrijfswagen of camper

Uit ervaring weten we helaas dat de moderne autodieven tegenwoordig erg ver gaan om de immens populaire Volkswagen Transporter toch mee te krijgen. Het vergrendelen van de motorkap in combinatie met het vergrendelen van de versnellingsbak middels een versnellingsbakslot (automaat of handgeschakeld) geeft de beste mechanische belemmering om diefstal van deze bus te voorkomen.

BESTE AANVULLING OM JE VOLKSWAGEN TRANSPORTER OPTIMAAL TE BEVEILIGEN

Het motorkapslot is een hoogwaardig uitgevoerd slot op basis van het KIWA-SCM goedgekeurde slotmechanisme. Tevens is het uitgevoerd met de bekende klapsleutel + NRK-FK (sleutel is er alleen uit te halen bij vergrendeling)

Het motorkapslot is speciaal op maat gemaakt voor de Transporter T5 & T6 in camper en bedrijfswagen uitvoering. Het motorkapslot wordt door ons esthetisch geplaatst en uitgerust met extra versterkte onderdelen om het de dief erg moeilijk te maken.

Bearlock en de Busbeveiligers

Wij zijn sinds 2012 trots dealer en inbouwspecialist van Bearlock Benelux anti-diefstal en anti-inbraaksystemen. Naast inbouwen in onze werkplaats in Waddinxveen is het ook mogelijk op locatie door ons uw beveiliging te laten inbouwen.

HOE WERKT HET?

De standaard aanwezige motorkapvergrendeling, welke aanwezig is in een Transporter, is van buitenaf helaas eenvoudig te saboteren waardoor de motorkap geopend kan worden. Onder de motorkap zitten gevoelig elementen waarmee de bus ongeoorloofd mee te nemen is. Zo is het mogelijk een Transporter uit zijn versnelling te halen zonder daarvoor in de bestuurderscabine in te breken. Tevens bevinden zich onder de motorkap onderdelen die kostbaar zijn en dus aantrekkelijk om te stelen. We noemen bijvoorbeeld een motor management-unit of accu.

Het motorkapslot werkt volledig separaat van het bestaande slot en zorgt voor een zeer onaangename verrassing voor een dief wanneer hij de standaard vergrendeling stuk gemaakt heeft. De motorkap zal een stukje omhoog komen waarna het motorkapslot de motorkap zal tegenhouden.

Alle componenten worden door ons vast gemaakt op de origineel aanwezige montagepunten en vormen zo een zeer robuust geheel. De bediening bevindt zich zeer netjes en vrijwel onopvallend in de cabine.

Bent u eigenaar van een camper gebaseerd op de T5 of T6 (California), dan zorgt het BearLock motorkapslot (in combinatie met een BearLock versnellingsbakslot) meteen voor acceptatie bij alle Volkswagen camper verzekeraars!

✓ Integrale TÜV goedkeuring ✓ ISO 9001 kwaliteitsnormering ✓ NRK-FK principe (Benelux norm) ✓ 10 jaar exclusieve garantie ✓ Géén abonnementskosten ✓ Géén herkeuringen & onderhoud ✓ Beveiligt PREVENTIEF ✓ Veel modellen beschikken over een SCM/KIWA certificering ✓ Aanbevolen door verzekeraars