Beveiligingen

AUTOKLUIZEN

Een kluis onder de stoel of in de laadruimte van uw bedrijfsauto kan zeer handig zijn voor kostbare goederen zoals een tablet of portemonnee. Ook worden onze kluizen veel gebruikt door VvE’s

BEARLOCK MOTORKAPSLOT

Wanneer u naast uw bus ook onderdelen onder uw motorkap (denk aan interessante onderdelen als accu’s en motormanagement-units) wilt beschermen dan heeft een BearLock een passend antwoord met hun motorkapslot.

BEARLOCK VAN-LOCK

Met een Van-Lock van Bearlock profiteert u van laadruimtebeveiliging op een esthetische verantwoorde manier. Het wordt veelal gemonteerd op de in de laadruimte al aanwezige punten.

BEARLOCK VERSNELLINGSBAKSLOT

BearLock is hét mechanische versnellingsbakslot ter voorkoming van diefstal van uw bedrijfsauto. BearLock systemen zijn beschikbaar voor nagenoeg alle type bedrijfswagens ongeacht type of bouwjaar. Elk versnellingsbakslot is uitgevoerd met de bekende klapsleutel.

CARBOLT 103 LAADRUIMTEBEVEILIGING

Eenvoud maakt de Carbolt 103 laadruimtebeveiliging tot een enorm weerbaar en betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw bus. Het is voor iedere bus beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

OBD BEVEILIGING

Het OBD-slot voorkomt dat een dief, na inbraak, eenvoudig via de OBD stekker (On Board Diagnostic) de auto softwarematig kan overnemen. Via het OBD systeem kunnen deze hackers software uitlezen en nieuwe sleutels inleren.