Wat kost Laadruimtebeveiliging?

De meest gestelde vraag aan de telefoon bij Busbeveiligers.nl op kantoor is “Wat kost laadruimtebeveiliging eigenlijk?”. We kunnen dan meteen een richtprijs roepen, maar de exacte prijs is van veel factoren afhankelijk. Tevens zijn de mogelijkheden van beveiliging heel divers. Maar wat zijn in verhouding nu de werkelijke kosten voor goede beveiliging van de laadruimte?

We hebben het ook altijd graag over verhoudingen als het gaat om de prijs van beveiliging. Als ons gevraagd wordt “Wat kost dat nu eigenlijk?” roepen we veelal “Ongeveer net zo veel als 2 dagen omzetverlies”. We gaan dan uit van een uurloon van €40,00 exclusief BTW en een werkdag van 8 uur. 2 Dagen van 8 uur werken is €640,00 exclusief BTW. Haal hier €100,00 af en je hebt een richtlijn voor een complete Laadruimtebeveiliging voor een normale bus met achterdeuren en één schuifdeur inclusief montage!

Gemiddeld is een ondernemer ook twee dagen onthand wanneer hij gedupeerd wordt door een inbreker in zijn bus. Alleen deze inkomstenderving is al te voorkomen door te kiezen voor Laadruimtebeveiliging. Daarbij hebben we het dus niet eens over de kosten van de goederen en de eventuele schade aan de bus.