Zo bescherm je de Volkswagen T7 Multivan tegen diefstal

De Volkswagen T7 Multivan is sinds begin 2022 op de markt. De T7 is gebouwd op een nieuw platform, het is daardoor geen directe opvolger van de T5, T6 en T6.1. Vooralsnog is de Volkswagen T7 alleen verkrijgbaar als Multivan, dus voor personenvervoer. De T7 bedrijfswagen komt waarschijnlijk op een later moment op de markt onder de naam ‘Transporter’ of ‘Bullie’.

Ben je in het bezit van de T7 of wil je hem binnenkort aanschaffen? Dan weet je dat de T7 beperkt verkrijgbaar is. Die schaarste zorgt ervoor dat het voertuig extra populair is. Dieven weten dat ook. Daardoor is het belangrijk om de bus zo snel mogelijk preventief te beveiligen. Bij voorkeur voordat je de bus bij de dealer ophaalt.

Beveiliging met Bearlock stuurasslot

Normaal gesproken beveiligen we de Volkswagen Transporter met een versnellingsbakslot. Dit slot zorgt ervoor dat schakelen vanuit de bestuurderscabine niet meer mogelijk is als je het slot vergrendelt.

Maar de T7 beschikt over een moderne automatische versnellingsbak (Shif by wire), waardoor het versnellingsbakslot niet meer effectief is.

Daarom heeft Bearlock een zeer robuust stuurasslot ontwikkeld die de stuuras/stuurkolom blokkeert, waardoor stuurbewegingen worden verhinderd. Voor dieven wordt het daardoor lastiger om er met je bus vandoor te gaan.

Het stuurasslot van Bearlock is uitgerust met een elektronische beveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat je een melding krijgt als je de bus probeert te starten, maar vergeten bent om het stuurasslot te ontgrendelen.

Stuurasslot Bearlock Volkswagen Multivan T7

Inbouwservice Bearlock stuurasslot Volkswagen T7

Wij kunnen het Bearlock stuurasslot voor je inbouwen, zodat de kans op diefstal van je T7 kleiner wordt. Omdat Busbeveiligers KIWA/SCM gecertificeerd en officieel Bearlock dealer is, geven wij je de garantie dat het slot op de juiste wijze wordt ingebouwd.

Na de installatie ontvang je van ons een inbouwgarantiebewijs dat je naar je verzekeraar kunt sturen. Vaak wordt je bus dan sneller geaccepteerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Goed om te weten: inbouwen op locatie is mogelijk.

Beveiliging van Volkswagen T5, T6 en T6.1

Heb je een T5, T6 of T6.1? Dan is het Bearlock versnellingsbakslot een goede manier om je bus te beveiligen. Het versnellingsbakslot blokkeert de versnellingspook, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. Ook dit slot kunnen we voor je inbouwen, inclusief inbouwgarantiebewijs.