Carbolt Laadruimtebeveiliging

Als je waardevolle spullen (zoals gereedschap) in de laadruimte hebt liggen, kun je eigenlijk niet zonder laadruimtebeveiliging. De standaard aanwezige sloten in bestelbussen zijn namelijk inbraakgevoelig voor Relay Attack en relatief zwak, waardoor je ze makkelijk kunt openbreken. Met laadruimtebeveiliging van Carbolt vervallen deze nadelen.

Carbolt sloten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn leverbaar voor alle merken en uitvoeringen bestelbussen. En omdat de sloten aan de binnenzijde van je bestelbus gemonteerd worden, hebben ze geen gevolgen voor de restwaarde van je bus.

Hoe werkt laadruimtebeveiliging van Carbolt?

De sloten (haaksloten) worden op de toegangsdeuren van de laadruimte gemonteerd, op de dragende delen van de carrosserie om precies te zijn. Op die manier zitten ze goed vast. Vervolgens worden de sloten op een centrale bedieningsknop aangesloten. De bedieningsknop monteren we op de tussenwand en is vanuit de bestuurderscabine te bedienen.

Met een druk op de knop vergrendel je alle sloten. Ontgrendelen gaat met behulp van een sleutel. Het cilinderslot van de bediening is beveiligd tegen uitboren. Bovendien worden alle sloten niet alleen met speciale schroeven gemonteerd, maar ook met tweecomponenten staal-lijm. De sloten zitten dus muurvast.

Bij de oplevering worden standaard 3 sleutels meegeleverd. Iedere sleutel heeft een unieke inscriptie zodat het nabestellen van sleutels mogelijk is. Ook ontvang je een setje stickers die je op de ramen kunt plakken om kenbaar te maken dat je bus is beveiligd.

Carbolt laadruimtebeveiliging voor bestelbussen

Officieel Carbolt dealer

Busbeveiligers is officieel Carbolt dealer. Je kunt er dus op vertrouwen dat de Carbolt laadruimtebeveiliging op de juiste wijze wordt gemonteerd. Dat geeft rust! We kunnen de sloten in onze werkplaats monteren of bij jou op locatie. Meer informatie over onze installatieservice.

Wil je meer weten over laadruimtebeveiliging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pensloten

Naast de haaksloten kunnen we optioneel een penslot monteren om de achterdeuren optimaal te beveiligen. Bij hoge bussen, zoals de Mercedes Sprinter, monteren we standaard een penslot. Dat doen we omdat de deurbeveiliging van hoge bussen zwakker is dan de deurbeveiliging van lage bussen.

Het penslot wordt op de centrale bedieningsknop in de bestuurderscabine aangesloten. Je kunt dus nog steeds met één handeling je laadruimte op slot en van slot halen.

Voordelen van Carbolt Laadruimtebeveiliging

✓ De laadruimtebeveiliging van Carbolt is volledig mechanisch, dit maakt het systeem uiterst betrouwbaar en weerbaar ✓ Garantie zolang de bus in jouw bezit is   ✓ Unieke tweestaps montage (schroeven & lijmen)   ✓ Weinig onderhoud   ✓ Onzichtbaar   ✓ Behoud van de restwaarde van het voertuig   ✓ Registratie op basis van kenteken of meldcode

Previous
Next