Wat kost Laadruimtebeveiliging?

De meest gestelde vraag aan de telefoon hier op kantoor “Wat kost dat dat geintje eigenlijk?” We kunnen dan meteen wat roepen maar de prijs is van veel factoren afhankelijk. Tevens zijn de mogelijkheden heel divers. Maar wat zijn in verhouding nu de werkelijke kosten voor goede beveiliging van de laadruimte?

We hebben het ook altijd graag over verhoudingen als het gaat om de prijs van beveiliging. Als ons gevraagd wordt “Wat kost dat nu eigenlijk?” roepen we veelal “Ongeveer net zo veel als 2 dagen omzetverlies” We gaan dan uit van een uurloon van €40 ex. btw en een werkdag van 8 uur.

2 dagen 8 uur werken = €640 ex btw. Doe hier €100 vanaf en je hebt als een complete Laadruimtebeveiliging voor een normale bus met achterdeuren en één schuifdeur incl. montage!

Gemiddeld is een ondernemer ook twee dagen onthand wanneer hij gedupeerd wordt door een inbreker in zijn bus. Alleen deze inkomstenderving is al te voorkomen door te kiezen voor een Laadruimtebeveiliging. Daarbij hebben we het dus niet eens over de kosten van de goederen en de eventuele schade aan de bus.